Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"M. Meza-Nieto"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 94:580-588
The effect of adding either skim milk or a commercial dry milk protein concentrate (MPC) to whole milk on the composition, yield, and functional properties of Mexican Oaxaca cheese were investigated. Five batches of Oaxaca cheeses were produced. One
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mazinani, Sedigheh1 (AUTHOR), Motamedzadegan, Ali2 (AUTHOR) amotgan@mstp.ir, Naghizadeh Raeisi, Shahram1 (AUTHOR), Alimi, Mazdak1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jun2020, Vol. 44 Issue 6, p1-13. 13p.
Publikováno v:
Korea-Australia Rheology Journal; Feb2022, Vol. 34 Issue 1, p35-49, 15p
Publikováno v:
Journal of Food Measurement & Characterization; Dec2021, Vol. 15 Issue 6, p5515-5527, 13p
Autor:
Mamdouh El-Bakry, Bhavbhuti M. Mehta
Casein: Structural Properties, Uses, Health Benefits and Nutraceutical Applications investigates casein properties, uses, and applications in food and non-food products, in addition to exploring its health benefits and uses in manufacturing, such as