Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"M. Merai"'
Publikováno v:
International Journal of Refrigeration
International Journal of Refrigeration, Elsevier, 2019, 102, pp.77-85. ⟨10.1016/j.ijrefrig.2019.02.033⟩
International Journal of Refrigeration, Elsevier, 2019, 102, pp.77-85. ⟨10.1016/j.ijrefrig.2019.02.033⟩
International audience; Measurements of air and product temperatures were conducted at different positions in a semi-trailer loaded with 480 warm half-carcasses of pork (core temperature similar to 13 degrees C, surface temperature similar to 7 degre
Publikováno v:
International Journal of Refrigeration
International Journal of Refrigeration, Elsevier, 2018, 88, pp.337-346. ⟨10.1016/j.ijrefrig.2018.01.005⟩
International Journal of Refrigeration, Elsevier, 2018, 88, pp.337-346. ⟨10.1016/j.ijrefrig.2018.01.005⟩
International audience; After slaughtering, pork carcasses should be cooled down in chilled rooms (for 15-20 hours) as fast as possible to reach a core temperature of 7°C before transport to inhibit the growth of spoilage and pathogenic microorganis
Publikováno v:
International Journal of Refrigeration
International Journal of Refrigeration, Elsevier, 2019, 99, pp.194-203. ⟨10.1016/j.ijrefrig.2018.11.041⟩
International Journal of Refrigeration, Elsevier, 2019, 99, pp.194-203. ⟨10.1016/j.ijrefrig.2018.11.041⟩
International audience; Measurements of convective heat transfer coefficients on reduced-scale replicates of half pork carcasses were conducted. Measurements were performed on both the muscle and rind sides at three positions: ham, loin and shoulder.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::88936152a500794cae331220142dfde6
https://hal.inrae.fr/hal-02608709
https://hal.inrae.fr/hal-02608709
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.