Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"M. Mehregan"'
Publikováno v:
Caspian Journal of Environmental Sciences, Vol 17, Iss 3, Pp 271-280 (2019)
This paper presents the findings of a basic study on biochemical characteristics and activity of lysozyme extracted from a commercially important fish, Caspian kutum, Rutilus kutum, Kamensky 1901. The enzyme was purified by the ammonium sulphate prec
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e84f481314a4ef9bbbd679434b2e869
Publikováno v:
Trakia Journal of Sciences, Vol 15, Iss 1, Pp 83-91 (2017)
Chitosan is a polysaccharide extracted from the shells of crustaceans, such as shrimp, crab, and cell walls of fungi. Chitosan is formed from chitin, a co-polymer of N-acetyl-D-glucosamine and D-glucosamine, when over 80% of the acetyl groups of the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b1952a6f63e54ed89fe1bb71d811a151
Publikováno v:
Journal of Medicinal Plants, Vol 16, Iss 62, Pp 169-181 (2017)
Introduction: Chitosan is one of the polysaccharides containing nitrogen which is synthesized naturally by deacetylation reaction of chitin and is confirmed as one of the efficient biostimulants for improvement of secondary metabolites production in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/01b9534bec86419d98e95f0f7d26d70a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Cercetari Agronomice in Moldova. 51:73-86
The loss of chemical characteristics and quality of the fresh seedless barberry fruit during storage and qualitative losses of its dried fruit are the most important postharvest challenges in barberry industry and its exports. The fresh harvested fru
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.