Zobrazeno 1 - 10
of 406
pro vyhledávání: '"M. Maskan"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 69, Iss 4, Pp e279-e279 (2018)
In this study, the effects of ohmic cooking alone and a consecutive application of ohmic and infrared cooking on lipid oxidation and polycyclic aromatic hydrocarbon (PAH) formation in beef was investigated. In consecutive cooking, samples were first
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/11343ce887bd438990f3401af14ff2bf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 65, Iss 4, Pp e042-e042 (2014)
Fats and oils deteriorate physically and chemically at frying temperatures due to several reasons. The objective of this study was to assess the effect of carvacrol on the oxidative stability of palm oil during a repeated frying process. Potatoes wer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ae8179c8598e4af8912008945fba4d8b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Pengabdian Polinema Kepada Masyarakat. 7:6
Tujuan Pengabdian Kepada Masyarakat ini, untuk: Meningkatkan pengetahuan (knowledge) kelompok sasaran dalam bidang manajemanen proyek, Menumbuh kembangkan sikap dan perilaku mental (mental attiude dan behaviour) ke arah kerja yang jujur dan efektif,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.