Zobrazeno 1 - 10
of 2 006
pro vyhledávání: '"M. Komiyama"'
Autor:
V. A. R. Castilho, C. M. Komiyama, M. F. C. Burbarelli, A. M. Fernandes, R. G. Garcia, L. O. Seno, D. K. Barbosa, B. B. Przybulinski, F. C. Serpa
Publikováno v:
British Poultry Science. 64:204-213
1. An experiment was carried out to validate techniques as predictive diagnostic tools for breast myopathies and to study the allometric growth of distinct parts of the body and meat quality of broilers.2. Infrared thermography was performed at 35 d
Autor:
Guiomar H. Verussa, Anderson Corassa, Douglas S. Pina, Ana P. S. Ton, Cláudia M. Komiyama, Alexandre O. Teixeira
Publikováno v:
Revista Colombiana de Ciencias Pecuarias, Vol 30, Iss 1, Pp 11-20 (2017)
Background: the use of semi-purified glycerin in pig diets has been studied as an alternative energy source. Objective: to evaluate growth performance and serum levels of glucose, triglycerides, cholesterol, and urea in pigs fed diets containing semi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/914328a1325b48ab97238c8920026266
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Ribeiro, S. N. G. Socoloski, C. M. Komiyama, M. S. Lemos, J. C. O. Silva, R. P. Ribeiro, M. B. Vendramel, E. C. Reginato, T. B. Vieira
Publikováno v:
Scientific Electronic Archives, Vol 8, Iss 3, Pp 61-65 (2015)
The eggs, when manipulated in inadequate sanitary conditions, are considered as ways for development and multiplication of spoilage and pathogenic microorganisms. Thus, the objective was to evaluate the microbiological quality of eggs marketed out at
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ebd3dceb7f54794a4d1b8976e06a8ff
Publikováno v:
Scientific Electronic Archives, Vol 8, Iss 1, Pp 82-86 (2015)
The research objective was to evaluate the effects on the eggs quality in two farming systems (bed + nest and cages) for the laying hens brown-egg pullets were used 132 eggs, with six replicates for each treatment and 11 eggs each repetition, picked
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de589bb336c54c8b812698c1f8efb638
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scientific Electronic Archives, Vol 8, Iss 1, Pp 82-86 (2014)
The research objective was to evaluate the effects on the eggs quality in two farming systems (bed + nest and cages) for the laying hens brown-egg pullets were used 132 eggs, with six replicates for each treatment and 11 eggs each repetition, picked
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7b7c285fc6cc4c96aa64081aa5c14e11
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.