Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"M. Kemal Sangün"'
Publikováno v:
Pigment & Resin Technology. 49:393-399
Purpose Unrefined vegetable oils contain triglycerides and free fatty acids as the main ingredient, but besides, they contain waxes, phospholipids, tocopherols, β-carotene, chlorophyll and other trace amounts depending on the type of oil. Most undes
Autor:
Selma Türkay, Mark D. Burford, M. Kemal Sangün, Keith D. Bartle, Ekrem Ekinci, Anthony A. Clifford
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists’ Society. 73:1265-1270
The deacidification of high-acidity oils from Black cumin seeds (Nigella sativa) was investigated with supercritical carbon dioxide at two temperatures (40 and 60°C), pressures (15 and 20 MPa) and polarities (pure CO2 and CO2/10% MeOH). For pure CO2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.