Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"M. KIMSÉ"'
Autor:
M. Kimsé, M.Y. Yapi, M. Karamoko, T. Gidenne, M. Zongo, B.I. Gnanda, A. Akoutey, N.C. Bodji, A. Fantodji, A. Otchoumou
Publikováno v:
World Rabbit Science, Vol 25, Iss 3, Pp 225-231 (2017)
The aim of this work was to study the effect of tropical green forage on rabbit growth performance and apparent digestibility. Thirty rabbits weaned at 35 d of age were individually caged and allotted to 2 dietary treatments. From 35 to 90 d of age,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7e38529f1ab4c9787b66ed6cda799c7
Autor:
R. MICHELLAND, S. COMBES, V. MONTEILS, C. BAYOURTHE, L. CAUQUIL, F. ENJALBERT, C. JULIEN, M. KIMSÉ, A. TROEGELER-MEYNADIER, A. ZENED, t. GIDENNE, L. FORTUN-LAMOTHE
Publikováno v:
INRAE Productions Animales, Vol 25, Iss 5 (2012)
Dans cette revue nous avons synthétisé les données obtenues dans notre équipe et celles de la bibliographie afin de contribuer à une meilleure connaissance de l’écologie des communautés bactériennes et archées des fermenteurs digestifs des
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79017e8704a04dedbfa0449f151b9d4b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
N.C. Bodji, A. Akoutey, M.Y. Yapi, Mamadou Karamoko, Atcho Otchoumou, A. Fantodji, M. Zongo, M. Kimsé, Thierry Gidenne, B.I. Gnanda
Publikováno v:
World Rabbit Science 3 (25), 225-231. (2017)
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
World Rabbit Science
World Rabbit Science, Universidad Politécnica de Valencia, 2017, 25 (3), pp.225-231. ⟨10.4995/wrs.2017.5126⟩
World Rabbit Science, Vol 25, Iss 3, Pp 225-231 (2017)
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
World Rabbit Science
World Rabbit Science, Universidad Politécnica de Valencia, 2017, 25 (3), pp.225-231. ⟨10.4995/wrs.2017.5126⟩
World Rabbit Science, Vol 25, Iss 3, Pp 225-231 (2017)
The aim of this work was to study the effect of tropical green forage on rabbit growth performance and apparent digestibility. Thirty rabbits weaned at 35 d of age were individually caged and allotted to 2 dietary treatments. From 35 to 90 d of age,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1fd986004e0683a4b6d200d6458949d8
http://prodinra.inra.fr/record/409652
http://prodinra.inra.fr/record/409652
Autor:
Valérie Monteils, Laurent Cauquil, Laurence Fortun-Lamothe, M. Kimsé, Sylvie Combes, Thierry Gidenne, C. Bayourthe
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology
Animal Feed Science and Technology, Elsevier Masson, 2012, 173 (3-4), pp.235-243. ⟨10.1016/j.anifeedsci.2012.01.012⟩
Animal Feed Science and Technology, 2012, 173 (3-4), pp.235-243. ⟨10.1016/j.anifeedsci.2012.01.012⟩
Animal Feed Science and Technology, Elsevier Masson, 2012, 173 (3-4), pp.235-243. ⟨10.1016/j.anifeedsci.2012.01.012⟩
Animal Feed Science and Technology, 2012, 173 (3-4), pp.235-243. ⟨10.1016/j.anifeedsci.2012.01.012⟩
International audience; Live yeast Saccharomyces cerevisiae NCYC Sc 47 was added to the diet of weaning rabbits(35d old) to analyse the effects on the caecal ecosystem (biotope and bacterial community),digestion and health status. Two levels of yeast
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fafaac8bf66fc616eaa6dd28307a45ff
https://hal.inrae.fr/hal-02650603
https://hal.inrae.fr/hal-02650603
Publikováno v:
World Rabbit Science
World Rabbit Science, Universidad Politécnica de Valencia, 2009, 17 (2), pp.63-70
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
World Rabbit Science 2 (17), 63-70. (2009)
ResearcherID
World Rabbit Science, Universidad Politécnica de Valencia, 2009, 17 (2), pp.63-70
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
World Rabbit Science 2 (17), 63-70. (2009)
ResearcherID
[EN] This study aimed to assess the anaerobic status of the caecal biotope in the rabbit through the measurement of its redox potential (Eh). Since the caecal content has a high viscosity, the duration of the Eh measurement is high (10 to 20 min) and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::60bc6125128f4b3d3a25b4b52cea40e8
https://hal.inrae.fr/hal-02655710/document
https://hal.inrae.fr/hal-02655710/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.