Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"M. Joginadha Swamy"'
Autor:
G V Swarnalatha, P Banerjee, M. I. Khan, Prasad Rao, M. Joginadha Swamy, S R Patanjali, M V Krishna Sastry, S Umadevi Sajjan, Avadhesha Surolia
Publikováno v:
Glycoconjugate Journal. 5:75-84
Fluorescence and stopped-flow spectrophotometric studies on three plant lectins fromPsophocarpus tetragonolobus (winged bean),Glycine max (soybean) andArtocarpus integrifolia (jack fruit) have been studied usingN-dansylgalactosamine as a fluorescent
Publikováno v:
Journal of Biosciences. 9:203-212
Secondary structure prediction for the 4 legume lectins: Concanavalin A, soybean agglutinin, favabean lectin and lentil lectin, was done by the method of Chou and Fasman. This prediction shows that these four lectins fall into a structurally distinct
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pham, Julie, Hernandez, Alvaro, Cioce, Anna, Achilli, Silvia, Goti, Giulio, Vivès, Corinne, Thepaut, Michel, Bernardi, Anna, Fieschi, Franck, Reichardt, Niels‐Christian
Publikováno v:
Chemistry - A European Journal; 10/6/2020, Vol. 26 Issue 56, p12818-12830, 13p
Autor:
Pham J; CIC biomaGUNE, Glycotechnology Group, Paseo Miramón 182, 20014, San Sebastian, Spain., Hernandez A; CIC biomaGUNE, Glycotechnology Group, Paseo Miramón 182, 20014, San Sebastian, Spain.; Asparia Glycomics S.L., Mikeletegi 83, 20009, San Sebastian, Spain., Cioce A; CIC biomaGUNE, Glycotechnology Group, Paseo Miramón 182, 20014, San Sebastian, Spain., Achilli S; CNRS, CEA, Institut de Biologie Structurale, Université Grenoble Alpes, 38100, Grenoble, France.; Present address: DCM, UMR 5250, Université Grenoble Alpes, CNRS, 38000, Grenoble, France., Goti G; Dipartimento di Chimica, Università degli Studi di Milano, via Golgi 19, 20133, Milano, Italy., Vivès C; CNRS, CEA, Institut de Biologie Structurale, Université Grenoble Alpes, 38100, Grenoble, France., Thepaut M; CNRS, CEA, Institut de Biologie Structurale, Université Grenoble Alpes, 38100, Grenoble, France., Bernardi A; Dipartimento di Chimica, Università degli Studi di Milano, via Golgi 19, 20133, Milano, Italy., Fieschi F; CNRS, CEA, Institut de Biologie Structurale, Université Grenoble Alpes, 38100, Grenoble, France., Reichardt NC; CIC biomaGUNE, Glycotechnology Group, Paseo Miramón 182, 20014, San Sebastian, Spain.; CIBER-BBN, Paseo Miramón 182, 20014, San Sebastian, Spain.; Basque Research and Technology Alliance (BRTA), Paseo Miramón 182, 20014, San Sebastian, Spain.
Publikováno v:
Chemistry (Weinheim an der Bergstrasse, Germany) [Chemistry] 2020 Oct 06; Vol. 26 (56), pp. 12818-12830. Date of Electronic Publication: 2020 Sep 17.