Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"M. Jesús Periago"'
Autor:
Martín-Lagos, Reyes Artacho, M. Jesús Carrasco-Santos, De Britto, Julio César Cisneros, Ballús, Ramon Clotet, Xena, Yvonne Colomer, Quadri, Giuseppe Fregapane, Belen García- Villanova Ruiz, Soler, Nuria García-Agua, Gisbert, María Del Puig, Hernandez, Eduardo Guerra, Cerrato, Sara Malo, Iñigo Marauri Castillo, Pozo, Gala Martín-Pozuelo Del, Giménez, Antonio Mateos, Montes, Esther Molina, Móner, Fernando, Blasco, Mireia Montaña, M. Jesús Periago Castón, Sabanès, Marta Puig, Perez, Celia Rodriguez, López, María Dolores Ruiz, Moya, Amparo Salvador, Verardo, Vito
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::2552ac08bdc1bf731e7ff293c2ac34af
Autor:
Alejandra Rodríguez-Tadeo, Brígida Martínez-García, Gaspar Ros, M. Jesús Periago, Inmaculada Navarro-González
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria, Vol 33, Iss 4, Pp 901-908
Nutrición Hospitalaria v.33 n.4 2016
SciELO España. Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
instname
Nutrición Hospitalaria v.33 n.4 2016
SciELO España. Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
instname
Introduction and objectives: The Mediterranean diet (MD) is one of the healthiest dietary patterns that exist. The modernization of society has brought a series of sociological changes and/or cultural, which inevitably affect the habits and food pref
Autor:
Inmaculada, Navarro-González, Gaspar, Ros, Brígida, Martínez-García, Alejandra, Rodríguez-Tadeo, M Jesús, Periago
Publikováno v:
Nutricion hospitalaria. 33(4)
Introducción y objetivos: la evolución que ha experimentado en los últimos años la sociedad española ha originado una serie de cambios sociológicos y/o culturales que afectan claramente a los hábitos y preferencias alimentarias. El objetivo de
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 57:4739-4745
The effects of cultivar, on-vine ripening, and year of harvest on the folate content of raw tomatoes were studied. Folate content in hot-break tomato puree (HTP) subjected to pasteurization at different temperatures and its evolution during the shelf
Publikováno v:
Nutrition Research. 26:330-339
The aim of this study was to evaluate the short-term effect of a phenolic-rich juice made from grape and berries on the antioxidant status of a group of healthy human subjects. After a 48-hour washout period, after an antioxidant-poor diet, 12 fastin
Autor:
Isabel Jerez Martínez, M. Jesús Periago, Francisco Rincón, G. López, J. Rodrigo, M.Luisa Vidal, Gaspar Ros, Carmen Martínez
Publikováno v:
Food Chemistry. 63:71-78
The effect of enzymatic treatment on the nutritional value and functional properties of pea flour was investigated. Pea flour was hydrolyzed with acid protease from Aspergillus saitoi, to give two different hydrolyzed pea flours. This enzymatic treat
Autor:
G. López, M. Jesús Periago, Gaspar Ros, J. Ortuño, Carmen Martínez, J. Rodrigo, Francisco Rincón
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 19:91-106
Two pea cultivars (Citrina and Warindo) at four commercial sizes (superfine, very-fine, fine and middle) were selected for a study of their physical-chemical parameters of raw and sensory attributes after canning. To determine the relationships betwe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.