Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"M. Jampen"'
Autor:
D.H. Blankenhorn, K. Roztočil, A. Hlavová, S. Brkić, G. Gerzeli, P. Niebes, M. Jampen, J.P. Bargetzi, P. Walter, L.O. Zwillenberg, P. Courbat, Z. Koleilat, F. Hammersen, J. Calnan, L. Laszt, Eckhart Buddecke, D. Matagne, D. Kern, K.v. Figura, G. Cetta, H. van Cauwenberge, L.A. Griffiths, L. Rázgová, Celia Zwillenberg-Fridman, G. Hamoir, I. Oliva, M. Gábor, A. A. Castellani, T. Zemplényi, I. Filipovic, M. Comèl, Julie Lecomte, Helga H.L. Zwillenberg, A. Kappert, Ö. Takács, M. Földi, S. Benkö, H. Schlebusch, A.A. Bolliger, J.E. Gjöres, I. Přerovský, A. Antal, O. Thulesius, A. Barrow, L. Varga
Publikováno v:
Journal of Vascular Research. 9:I-IV
Autor:
J.P. Bargetzi, M. Jampen
Publikováno v:
Journal of Vascular Research. 9:257-290
Autor:
G. Gerzeli, A.A. Bolliger, M. Comèl, M. Gábor, Eckhart Buddecke, A. A. Castellani, P. Walter, Z. Koleilat, Ö. Takács, I. Přerovský, A. Antal, O. Thulesius, P. Niebes, Helga H.L. Zwillenberg, Julie Lecomte, A. Kappert, K. Roztočil, L. Rázgová, J.E. Gjöres, J.P. Bargetzi, P. Courbat, M. Földi, Celia Zwillenberg-Fridman, H. Schlebusch, G. Cetta, T. Zemplényi, S. Benkö, I. Filipovic, A. Hlavová, D. Matagne, G. Hamoir, H. van Cauwenberge, D. Kern, I. Oliva, M. Jampen, K.v. Figura, L.O. Zwillenberg, L. Laszt, D.H. Blankenhorn, L.A. Griffiths, A. Barrow, L. Varga, F. Hammersen, J. Calnan, S. Brkić
Publikováno v:
Journal of Vascular Research. 9:445-445
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Manuela Zude
In an age of heightened nutritional awareness, assuring healthy human nutrition and improving the economic success of food producers are top priorities for agricultural economies. In the context of these global changes, new innovative technologies ar
Autor:
Elhadi M. Yahia
Modified atmosphere (MA) and controlled atmosphere (CA) technologies have great potential in a wide range of applications. The increasingly global nature of food production and the increased emphasis on reducing chemical preservatives and pesticides