Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"M. Izaurieta"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 50, Iss 6, Pp 460-468 (1999)
The objective of this work was to know the deterioration of fats employed in deep frying of «french fries» potatoes at restaurant and food shop sector in Santiago (Chile), before the recent Chilean legislation became official. 96 % of the samples c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d1318b29fcf24eabbedf52b887eb2d2d
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 48, Iss 5, Pp 273-281 (1997)
In this study, different analytical methods, i.e. polar compounds, polar compound distribution, free fatty acids, peroxide value, conjugated dienes and trienes, oxidized fatty acids, viscosity and oxifrit-test, are applied to samples of both initial
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/896c1d5d7b454a81bfd657c3ed2bf4cb
Publikováno v:
Grasas y Aceites; Vol. 48 No. 5 (1997); 273-281
Grasas y Aceites; Vol. 48 Núm. 5 (1997); 273-281
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 48, Iss 5, Pp 273-281 (1997)
Grasas y Aceites; Vol. 48 Núm. 5 (1997); 273-281
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 48, Iss 5, Pp 273-281 (1997)
In this study, different analytical methods, i.e. polar compounds, polar compound distribution, free fatty acids, peroxide value, conjugated dienes and trienes, oxidized fatty acids, viscosity and oxifrit-test, are applied to samples of both initial
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::dfbbf31794f4d815efd0d4e16bd92dac
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/803
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/803
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.