Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"M. Ibarlucea-Jerez"'
Publikováno v:
npj Science of Food, Vol 8, Iss 1, Pp 1-10 (2024)
Abstract Fermented food consumption is recommended for health and environmental purposes. While it is known to impact gut microbiota, further investigation is needed to establish connections with the oral microbiota. For this purpose, we investigated
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ee59982a3a74ba7b09777ab2e2e2961
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Ibarlucea-Jerez, M.C. Canivenc-Lavier, E. Beuvier, P. Barbet, F. Menetrier, E. Neyraud, H. Licandro
Publikováno v:
Food Microbiology. 107:104087
Fermented foods constitute a wide source of exogenous lactic acid bacteria (LAB) which could modify the endogenous microbiota of the consumer's digestive tract. This assumption depends on the ability of LAB to persist, at least transiently, in the or
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Weekly News; 9/12/2024, p218-218, 1p