Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"M. Hrytsyna"'
Publikováno v:
Biotechnologia Acta, Vol 13, Iss 3, Pp 64-72 (2020)
Essential oils are widely used in beauty therapy, medicine and food industry, and they are considered to be a valuable consumer product. At the same time, the biochemical composition and properties of essential oils, including their antimicrobial a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/051fec62adec4bda9346095dcd79625b
Publikováno v:
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького: Серія Ветеринарні науки, Vol 21, Iss 95, Pp 55-61 (2019)
The article describes the results of the study of the physiological effect on the organism of pigs - mammals and weaned piglets. Feed additives were made from the essential oil of Origanum vulgare “Aditívum do kŕmnych zmesí na báze pamajoránu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c6619b76c54a4f4ba7bb22bc8441ad8b
Autor:
I. Salamon, M. Hrytsyna
Publikováno v:
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького: Серія Ветеринарні науки, Vol 21, Iss 94, Pp 121-126 (2019)
The article deals with the history of development of veterinary medicine in the Eastern Europe (Austria-Hungary) and Galicia from the Middle Ages to our days. Particular attention is paid to the history of use of plants in veterinary practice. Herbal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/67b12e92b1db4898b5209dd7ba52a78f
Publikováno v:
Mechanics of Advanced Materials and Structures. :1-18
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.