Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"M. Hosseini-Mazinani"'
Publikováno v:
Tulīd va Farāvarī-i Maḥṣūlāt-i Zirā̒ī va Bāghī, Vol 5, Iss 16, Pp 85-95 (2015)
Identification and characterization of tolerant and susceptible cultivars of crop plants to cold stress is important. In this regard, in present research electrolyte leakage and Total Soluble Sugar (TSS) contents in the leaf and bark tissues in ten o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/60dcd7a0035248e5bfd96123e3bee13a
Autor:
F. Razeghi Jahroomi, S. M. Hosseini Mazinani, SH. Mohammadi, KH. Razavi, B. Shiran, K. Mostafavi
Publikováno v:
Tulīd va Farāvarī-i Maḥṣūlāt-i Zirā̒ī va Bāghī, Vol 6, Iss 19, Pp 85-96 (2016)
Harvest time, in olive, is an important key to achieve high quality and quantity of oil with a desired and balanced fatty acid (high oleic acid and low palmitic and linoleic acid) composition. Appropriate harvesting time varies in different locations
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/23a8cae408564edd9b6da90e81987596
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kh. Razavi, K. Mostafavi, Behrouz Shiran, S. M. Hosseini Mazinani, F. Razeghi Jahroomi, Sh. Mohammadi
Publikováno v:
Tulīd va Farāvarī-i Maḥṣūlāt-i Zirā̒ī va Bāghī, Vol 6, Iss 19, Pp 85-96 (2016)
Harvest time, in olive, is an important key to achieve high quality and quantity of oil with a desired and balanced fatty acid (high oleic acid and low palmitic and linoleic acid) composition. Appropriate harvesting time varies in different locations
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :197-202