Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"M. Holasova"'
Publikováno v:
Veterinární Medicína, Vol 53, Iss 6, Pp 307-314 (2008)
The aim of this study was to determine both the occurrence and the genetic basis of resistance to erythromycin among 1 235 Staphylococcus spp. isolates obtained between 2000 and 2006 from (a) raw milk and meat (1 704 samples), (b) foodstuffs produced
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0a2de8a7e9de428485aa8b93134bc632
Publikováno v:
Veterinární Medicína, Vol 52, Iss 4, Pp 169-174 (2007)
With a microdilution method, using the commercial diagnostic test Sensititre Susceptibility Plates for Campylobacter MIC (Trek Diagnostic Systems, Cleveland, OH, USA), disk diffusion and agar dilution method, resistance to six antimicrobial agents we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dc1303973643452b8c4b8fd3330a6f2f
Publikováno v:
Epidemiology and Infection. 138:772-782
SUMMARYGeographically relatedStaphylococcus epidermidisisolates from human patients (n=30), dairy farms (farmers and individual raw milk from cattle,n=36) and a dairy plant (n=55) were examined for epidemiological relatedness by pulsed-field gel elec
Publikováno v:
Food Research International. 35:207-211
Antioxidant activities of buckwheat seeds, dehulled seeds, hulls, straws and leaves were evaluated and compared with those of oats and barley. Schaal oven test at 70 °C with gravimetric indication and lard as the substrate was applied. Protection fa
Publikováno v:
Folia microbiologica. 53(6)
Isolates from the “farm to fork” samples (182 isolates from 2779 samples) were examined genotypically (icaAB genes) and phenotypically (in vitro biofilm formation, typical growth on Congo red agar; CRA) with the aim to assess the risk of penetrat
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food / Nahrung. 15:539-543
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biological Role of Plant Lipids ISBN: 9781468413052
Chlorophyll pigments represent natural components of oilseeds and are partially extracted into crude oils during industrial oilseed processing by pressing and extraction. They act as prooxidants in oils in interaction with light i.e.as sensitizers pr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::97e9c24ad3bf7273d91bfb9dc6a72fa2
https://doi.org/10.1007/978-1-4684-1303-8_105
https://doi.org/10.1007/978-1-4684-1303-8_105