Zobrazeno 1 - 10
of 88
pro vyhledávání: '"M. Hettler"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Heike Englert, Rebecca Muckelbauer, S.N. Willich, Jacqueline Müller-Nordhorn, Karl Wegscheider, H Völler, Hugo A. Katus, C-M Hettler-Chen
Publikováno v:
European Journal of Public Health. 24
Background Smoking cessation is often part of multifactorial behavioural programmes for the prevention of cardiovascular events in high-risk patients. Aim of the study is to evaluate the effect an adherence programme on smoking behaviour. Methods In
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M, Hettler
Publikováno v:
Healthcare informatics : the business magazine for information and communication systems. 14(3)
The success of a healthcare organization depends on its ability to acquire, store, analyze and compare data across many parts of the enterprise, by many individuals. While relational databases have been around since the 1970s, their two-dimensional s
Autor:
K. Ziegler, M. Hettler
A grand canonical system of non-interacting fermions on a square lattice is considered at zero temperature. Three different phases exist: an empty lattice, a completely filled lattice and a liquid phase which interpolates between the other two phases
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::5798fd7934298faf107d157105899f54
https://opus.bibliothek.uni-augsburg.de/opus4/files/50577/50577.pdf
https://opus.bibliothek.uni-augsburg.de/opus4/files/50577/50577.pdf
Autor:
Frances M. Hettler, Dorothy Deethardt
Publikováno v:
Poultry Science. 52:2324-2327
Twelve hen pheasants were cured in one of two curing brines (10% curing brine with 8% cover brine, and 24% brine with 20% cover brine) and smoked for 9 hours at 66° C. Cooked sampling was done at 0, 3, 6 and 9 months frozen storage. The breast and t
Autor:
Frances M. Hettler, Dorothy Deethardt
Publikováno v:
Poultry Science. 52:1913-1917
Freeze-drying was studied as a means of preservation for pheasant meat. Variables evaluated were raw versus cooked meat (freeze-dried, and fresh dressed birds versus raw frozen birds (freeze-dried). A taste panel indicated preference for the cooked,
Autor:
M. Hettler
Publikováno v:
RöFo - Fortschritte auf dem Gebiet der Röntgenstrahlen und der bildgebenden Verfahren. 95:482-492