Zobrazeno 1 - 10
of 773
pro vyhledávání: '"M. Heer"'
Publikováno v:
Nutrients, Vol 16, Iss 14, p 2335 (2024)
Despite decades of messaging, most Americans still consume excess fats and sugars, but inadequate fiber, potassium, and calcium. Nutrient-rich foods (NRFs) have a high density of favorable nutrients related to calories. Choosing NRFs could lower risk
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/771720bb12ad4fd4bd0932fb6ca34604
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrients, Vol 12, Iss 11, p 3499 (2020)
Many American college students fail to meet dietary guideline recommendations for fruits, vegetables, and fiber. Pulses are a subgroup of legumes, harvested solely for dry grain seeds within a pod. Commonly consumed pulses include dry beans, dry peas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/77e215e1ccbc4b3b8047a34ddf1c6a86
Autor:
Terry R. Suk, Trina T. Nguyen, Zoe A. Fisk, Miso Mitkovski, Haley M. Geertsma, Jean-Louis A. Parmasad, Meghan M. Heer, Steve M. Callaghan, Nils Brose, Marilyn Tirard, Maxime W.C. Rousseaux
Publikováno v:
bioRxiv
SUMOylation is an evolutionarily conserved and essential mechanism whereby Small Ubiquitin Like Modifiers, or SUMO proteins (Sumo in mice), are covalently bound to protein substrates in a highly dynamic and reversible manner. SUMOylation is involved
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::da0d0b3b17bab0dd3d7e8ba5f4db053d
https://doi.org/10.1101/2022.09.09.507035
https://doi.org/10.1101/2022.09.09.507035
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Nutrition Education and Behavior. 53:564-572
OBJECTIVE To assess the prevalence of plant-based alternatives to meat consumption in students at a Midwest university, describe associations between demographics, environmental concern attitudes, and consumption, and determine variables statisticall
Publikováno v:
BMC Medical Education, Vol 21, Iss 1, Pp 1-15 (2021)
BMC Medical Education
BMC Medical Education
Background As is common across the health professions, training of Registered Dietitian Nutritionists (RDNs) requires experiential learning for interns/students to gain skills and demonstrate entry-level competency. Preceptors are essential to the ex
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.