Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"M. Grncarevic"'
Autor:
M. Grncarevic
Publikováno v:
American Journal of Enology and Viticulture. 14:230-234
Autor:
W. F. Dudman, M. Grncarevic
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture. 13:221-224
Two quantitative methods for the determination of waxy substances on the surfaces of grapes are compared. These methods applied to the varieties of grapes used for drying in Australia gave the following results for total extractable waxy substances (
Autor:
J. S. Hawker, M. Grncarevic
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture. 21:76-79
A relatively simple and inexpensive apparatus has been developed for the rapid determination of the surface contamination of dried vine fruits by grit. Up to 80 measurements can be made in an 8-hour day by a semi-skilled operator. Grit is separated f
Autor:
M. Grncarevic, F. Radler
Publikováno v:
American Journal of Enology and Viticulture. 22:80-86
Publikováno v:
American Journal of Enology and Viticulture. 19:27-29
Autor:
M. Grncarevic, F. Radler
Publikováno v:
Planta. 75(1)
The evaporation of water through a plastic membrane coated with plant was (30-70 μg cm(2)) from grape berries or fractions thereof was determined. The hydrocarbon, alcohol and aldehyde fractions caused the highest reduction of evaporation. Their eff
Publikováno v:
Australian Journal of Biological Sciences. 20:1149
The fine structure of the surface wax of leaves of sultana vines (Vitia viiUJera var. sultana) has been examined using the carbon replica technique. Leaf wax was found to be morphologically similar to the wax on the surface of grapes and to consist o
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kulkarni, Ameya H., Dalvi, Vishwanath H., Deshmukh, Suresh P., Kelkar, Anil K., Joshi, Jyeshtharaj B.
Publikováno v:
Canadian Journal of Chemical Engineering; Sep2022, Vol. 100 Issue 9, p2394-2416, 23p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.