Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"M. González-C."'
Autor:
Cameron, A. Collier, Mortier, A., Phillips, D., Dumusque, X., Haywood, R. D., Langellier, N., Watson, C. A., Cegla, H. M., Costes, J., Charbonneau, D., Coffinet, A., Latham, D. W., Lopez-Morales, M., Malavolta, L., Maldonado, J., Micela, G., Milbourne, T., Molinari, E., Saar, S. H., Thompson, S., Buchschacher, N., Cecconi, M., Cosentino, R., Ghedina, A., Glenday, A., Li, M. Gonzalez C. -H., Lodi, M., Lovis, C., Pepe, F., Poretti, E., Rice, K., Sasselov, D., Sozzetti, A., Szentgyorgyi, A., Udry, S., Walsworth, R.
The time-variable velocity fields of solar-type stars limit the precision of radial-velocity determinations of their planets' masses, obstructing detection of Earth twins. Since 2015 July we have been monitoring disc-integrated sunlight in daytime us
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/1904.12186
Autor:
Noel Gómez-M., Mauro Sierra-M., Miguel A. Cantú-A., Flavio A. Rodríguez-M., Margarito Manjarrez-S., M. González-C., Alejandro Espinosa-C., Esteban Betanzos-M., Hugo Córdova-O., Filiberto Caballero-H., Antonio Turrent-F., Abraham García-B., Genovevo Ramírez, Alfredo Sandoval-R., Bulmaro Coutiño-E., Ernesto Cervantes-M., Cesar Reyes-M., Lauro Nava-V.
Publikováno v:
Revista Fitotecnia Mexicana. 26:213
El alto consumo de maíz como alimento básico en México, hace deseable que se produzcan maíces más nutritivos, ya sea que tengan mayor cantidad o mayor calidad de proteína. Por esta razón el Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agr
Autor:
Noel Gómez M., Mauro Sierra M., Miguel A. Cantú A., Flavio A. Rodríguez M., Margarito Manjarrez S., M. González C., Alejandro Espinosa C., Esteban Betanzos M., Hugo Córdova O., Filiberto Caballero H., Antonio Turrent F., Abraham García B., Genovevo Ramírez
Publikováno v:
Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias
INIFAP
Redalyc-INIFAP
INIFAP
Redalyc-INIFAP
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::4cefeabc36819248f6dc25c856cac895
http://www.redalyc.org/articulo.oa?id=61026312
http://www.redalyc.org/articulo.oa?id=61026312
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M González C; Departamento de Tecnología de Alimentos, Universitat Politècnica de València, Camino de Vera s/n, 46022 Valencia, Spain., Hernando I; Departamento de Tecnología de Alimentos, Universitat Politècnica de València, Camino de Vera s/n, 46022 Valencia, Spain., Moraga G; Departamento de Tecnología de Alimentos, Universitat Politècnica de València, Camino de Vera s/n, 46022 Valencia, Spain.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2021 Dec 11; Vol. 10 (12). Date of Electronic Publication: 2021 Dec 11.