Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"M. Giabbai"'
Publikováno v:
Journal of Hazardous Materials. 48:95-110
Lead has been identified as one of the greatest threats to human health and is one of the common contaminants in many hazardous wastes. In this study, a surplus (waste) material, i.e., sulfur, was employed as a binder to stabilize/solidify lead conta
Publikováno v:
Journal of Chromatography A. 279:373-382
An isolation—fractionation scheme for the analysis of dissolved trace organic substances in natural and drinking waters was developed. The principle behind this scheme was to concentrate dissolved organic solutes and separate them into fractions by
Presence of Phenolic Compounds in Sewage, Effluent and Sludge from Municipal Sewage Treatment Plants
Autor:
Russell L. Dills, M. Giabbai, M. Ghosal, D. Norman, David A. Kalman, E.S.K. Chian, Foppe B. DeWalle
Publikováno v:
Water Science and Technology. 14:143-150
A total of 25 municipal sewage treatment plants were sampled, 10 of which were resampled, to determine the quantity of phenolics in the sewage, final effluent and the anaerobically digested sludge using capillary GC/MS/DS/techniques. The study noted
Publikováno v:
Journal of High Resolution Chromatography. 1:277-278
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.