Zobrazeno 1 - 10
of 2 187
pro vyhledávání: '"M. Genç"'
Autor:
B. Akgün, M. Genç, S. Genç, N. Ayşar Güzelsoy, H. Tosunoglu, M. Hamzaoğlu, A. Deniz, A. Kılınç, R. Zengingönül Gökçay, M. Arıcı, A. Tosunoglu
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 9, Iss 2, Pp 64-77 (2022)
Background: Antioxidants have the ability to influence acrylamide formation. This study aimed to evaluate the impact of aqueous extracts of six wild edible plants on the acrylamide formation in potato crisps. Methods: Sliced potatoes were submerged i
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f0f4e5279dd415485e75ed31759861c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.