Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"M. Gbankoto"'
Autor:
G. G. A. Ahouanse, M. Gbankoto, H. S. Houngbedji, C. F. L. Salifou, I. O. Dotché, S. F. Farougou, G. A. Mensah, I. A. K. Youssao
Publikováno v:
Теория и практика переработки мяса, Vol 9, Iss 1, Pp 4-14 (2024)
Bushmeat production process influences its quality. The objective of the study is to take stock of the hygiene of slaughter and distribution of bushmeat in southern Benin. Therefore, data on the bushmeat production process were collected and analyzed
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9e6013ece7274034a884d54180452f16
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.