Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"M. Fontcuberta"'
Publikováno v:
Journal of Nutritional Health & Food Science. 6:1-7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
P. Balfagón, M. Fontcuberta-Famadas, E. García-Cid, Gemma Serral, L. Caballé-Gavaldà, María José López
Publikováno v:
Allergologia et immunopathologia. 46(4)
Background An intervention to promote the development of an allergen control plan (ACP) and preventive measures for the management of allergens in school food services was implemented in all schools of Barcelona city over a three-year period (2013–
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositorio Institucional del Instituto Madrileño de Estudios Avanzados en Nanociencia
Instituto Madrileño de Estudios Avanzados en Nanociencia (IMDEA Nanociencia)
Instituto Madrileño de Estudios Avanzados en Nanociencia (IMDEA Nanociencia)
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=RECOLECTA___::141b5d1d82d0db60accadbe728b2cdc9
http://hdl.handle.net/20.500.12614/2312
http://hdl.handle.net/20.500.12614/2312
Autor:
Manel Nebot, Francesc Centrich, M. Fontcuberta, Joan R. Villalbí, Samuel Portaña, Josep Calderón, Albert Espelt, Julia Durán
Publikováno v:
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY
r-IIB SANT PAU. Repositorio Institucional de Producción Científica del Instituto de Investigación Biomédica Sant Pau
instname
r-IIB SANT PAU. Repositorio Institucional de Producción Científica del Instituto de Investigación Biomédica Sant Pau
instname
Inorganic arsenic ([As) is considered to be a human carcinogen. In this paper, total (As) and iAs contents of 215 food products and drinks (i.e., seafood, fruits and vegetables, meat products, oils and fats, rice and rice products, seasonings, and al
Publikováno v:
Food additivescontaminants. Part A, Chemistry, analysis, control, exposurerisk assessment. 27(1)
This study estimates mercury and methylmercury levels in fish and fishery products commercialized in the city of Barcelona, Spain, from 2001 to 2007. Combining data of mercury levels in food with the consumption data of 2158 people (as the median of
Autor:
J.F. Arqués, Francesc Centrich, J. Duran, Joan R. Villalbí, Conrad Casas, M. Martínez, E. Serrahima, M. Fontcuberta, Esteban Abad, Manuela Ábalos
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants Part B-Surveillance
r-IIB SANT PAU. Repositorio Institucional de Producción Científica del Instituto de Investigación Biomédica Sant Pau
instname
r-IIB SANT PAU. Repositorio Institucional de Producción Científica del Instituto de Investigación Biomédica Sant Pau
instname
This study explored the potential use of seven congeners of polychlorinated biphenyls (PCBs-7) as indicator compounds for the presence of dioxins and PCBs in food samples, as part of the routine surveillance programme of a public health agency. Sampl
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b6c0f910e9c7ff06212cb46f0208ca69
https://iibsantpau.fundanetsuite.com/Publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=13473
https://iibsantpau.fundanetsuite.com/Publicaciones/ProdCientif/PublicacionFrw.aspx?id=13473
Autor:
Francesc Centrich, L. Pineda, E. Serrahima, M. Martínez, M. Fontcuberta, Joan R. Villalbí, J.F. Arqués, Conrad Casas, J. Duran
Publikováno v:
The Science of the total environment. 389(1)
This paper reports concentration levels of 22 chlorinated organic compounds (both primary compounds and metabolites) in food marketed in the city of Barcelona (Catalonia, Spain) in 2001–06. Samples included meat products, fish and seafood, eggs, mi