Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"M. Fernandes-Whaley"'
Autor:
H. Emteborg, D. Florian, S. Choquette, S. L. R. Ellison, M. Fernandes-Whaley, L. Mackay, P. Mc Carton, U. Panne, S. G. Sander, S.-K. Kim, A. Held, T. Unsinger, S. Trapmann
Publikováno v:
Standartnye Obrazcy, Vol 15, Iss 2, Pp 7-13 (2019)
Emteborg H. et al. Cooperation in publicly funded reference material production. Accred Qual Assur. 2018;23(6):371-377. DOI.org/10.1007/s00769-018-1349-1.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3fdb1c4ee1b04c4fbde8e29647486f7c
Autor:
R D Josephs, M Bedu, A Daireaux, Xiuqin Li, Xiaomin Li, Z Guo, Xianjiang Li, T Choteau, G Martos, S Westwood, R I Wielgosz, H Li, M Simón, C Santana Smersu, M Villarreal, T Lopez Seal, M Cirio, E C P do Rego, R Leal, L Carvalho, J M Rodrigues, E Guimarães, B C Garrido, L Morales Erazo, S Ramirez, I Gonzalez, P Giannikopoulou, C Alexopoulos, E Kakoulides, I Mugenya, D Prevoo-Franzsen, M Fernandes-Whaley, S Marbumrung, J Nammoonnoy, K Shearman, C Boonyakong, H Klich, R Torkhani, T Gokcen, M Bilsel, S Akkus Ozen, J Cea, O Martínez
Publikováno v:
Metrologia. 59:08002
Main text The CCQM-K154.b comparison was coordinated by the Bureau International des Poids et Mesures (BIPM) and the Chinese National Institute of Metrology (NIM) on behalf of the Organic Analysis Working Group (OAWG) of the Comité Consultatif pour
CCQM-K146.1 subsequent comparison low-polarity analyte in high fat food: benzo[a]pyrene in olive oil
Autor:
Xiaomin Li, Hongmei Li, Qinghe Zhang, Xiaohua Lu, Elias Kakoulides, L Quinn, M Fernandes-Whaley, Milena Bucar-Miklavcic, Erika Bester, Bojan Butinar, Taner Gokcen, Mine Bilsel
Publikováno v:
Metrologia. 58:08011
Main text The Track A key comparison on the determination of benzo[a]pyrene in olive oil (CCQM-K146) organized by the CCQM was finished in 2020. This key comparison was related to low polarity analytes in a high fat, low protein, low carbohydrate foo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Water SA, Volume: 41, Issue: 2, Pages: 170-181, Published: 2015
Water SA; Vol 41, No 2 (2015): Special Edition; 170-181
Water SA; Vol 41, No 2 (2015): Special Edition; 170-181
Access to safe drinking water is a basic human right in South Africa. Therefore, the accurate measurement of water quality is critical in ensuring the safety of water prior to its intended use. Proficiency testing schemes (PTSs) are a recognised form
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.