Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"M. Farron‐Wilson"'
Publikováno v:
Nutrition Bulletin. 40:223-226
Government has funded a programme of nutrient analysis of foods for many decades and resulting data have been published in successive editions of McCance and Widdowson's The Composition of Foods. Latest data were published in the seventh summary edit
Autor:
M. Farron-Wilson, Paul Finglas, B. Benelam, J. Gray, S. Church, Judy Buttriss, Hannah Pinchen, Mark Roe
Publikováno v:
Nutrition Bulletin. 37:344-349
Summary The results from an analytical survey of the nutrient content of UK hens' eggs have been published by the Department of Health. The results provide updated data to reflect changes in egg production in the UK and include data for a wide range
Autor:
Emily Fitt, Celia J. Prynne, A. M. Stephen, M. Farron-Wilson, Caireen Roberts, Tsz Ning Mak, Gillian Swan
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition. 64:S32-S36
To disaggregate composite food codes used in the UK National Diet and Nutrition Survey (NDNS) into their individual food components in order to provide a more complete estimate of intake at the individual food level. A total of 3216 composite food co
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.