Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"M. Farah Masturah"'
Publikováno v:
American Journal of Food Technology. 7:180-191
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ojeda‐Amador, Rosa M.1, Trapani, Serena2, Fregapane, Giuseppe1, Salvador, María D.1 amparo.salvador@uclm.es
Publikováno v:
European Journal of Lipid Science & Technology. Oct2018, Vol. 120 Issue 10, p1-1. 11p.
Publikováno v:
Agricultural Engineering International: CIGR Journal. 2018, Vol. 20 Issue 3, p151-161. 11p.
Autor:
Akubude, V. C.1 akubudevivianc@gmail.com, Maduako, J. N.1, Egwuonwu, C. C.1, Olaniyan, A. M.2, Ajala, E. O.3, Ozumba, C. I.4, Nwosu, C.4
Publikováno v:
Agricultural Engineering International: CIGR Journal. Jun2018, Vol. 20 Issue 1, p109-117. 9p.
Autor:
Sanjin Berghuis
Nigella sativa: Properties, Uses and Effects outlines current knowledge on the nutritive value of Nigella sativa (black cumin). N. sativa has many therapeutic effects and is considered one of the most important medicinal plants in the world because o