Zobrazeno 1 - 10
of 149
pro vyhledávání: '"M. Facci"'
Autor:
A. Previti, M. Facci
Publikováno v:
Успехи геронтологии. :840-847
Много смертей от инфекции SARS-CoV-2 произошло во всем мире, особенно среди пожилых пациентов. Цель исследования - изучение потенциальных фа
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Thrombosis Research
Background COVID-19 is still a global challenge in regard for management and therapy. Pulmonary embolism (PE) seems to have a higher prevalence in COVID-19 instead of non-COVID patients. Clinical and laboratory parameters related with PE are still un
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The International Archives of the Photogrammetry, Remote Sensing and Spatial Information Sciences, Vol XLVIII-M-2-2023, Pp 507-510 (2023)
The new technologies are changing every aspect of our life, socially and workwise. In the same way, digital tools are becoming increasingly important to protect, preserve, and valorise cultural heritage. The digitalization of the archive’s document
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/74b510052a7b443b92a3d50a6d06c252
Autor:
M. Faccia, A. Maggiolino, G. Natrella, C. Zizzadoro, A. Mazzone, I. Poulopoulou, A. Bragaglio, P. De Palo
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 105, Iss 10, Pp 8143-8157 (2022)
ABSTRACT: Concentration is a key determinant in the overall positive impact of terpenes on milk and cheese aroma; additionally, route of intake may affect the achievable concentrations of dietary terpenes in milk and cheese. In this study, we explore
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6002c58e29cf41eda6499ef713fbcb20
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microbiologia Medica, Vol 38, Iss 1 (2023)
Not available.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2de1492df2654f6f92c8d80fb0f53427
Publikováno v:
Cerâmica, Vol 67, Iss 384, Pp 486-497 (2021)
Resumo As cerâmicas porosas podem ser utilizadas nas mais diversas aplicações, como na indústria petroquímica e na área da saúde. No entanto, é difícil produzir cerâmicas com formas complexas usando processos convencionais. Neste trabalho,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac2ce41850bc4e2b9c8b90d5d52eb664
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.