Zobrazeno 1 - 10
of 80
pro vyhledávání: '"M. Esteki"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
L. Arce, Esra Capanoglu, Nicola Caporaso, M.J. Cardador, Susana Casal, Djenaine De Souza, Anastasios Economou, Gamal ElMasry, M. Esteki, Pere Gou, Burcu Guldiken, N. Jurado-Campos, Senem Kamiloglu, Simge Karliga, Romdhane Karoui, Birthe V. Kjellerup, Junyan Liu, Yuting Luo, L.S. Magwaza, A. Martín-Gómez, Fernanda C.O.L. Martins, Ítala M.G. Marx, Francesca Melini, Valentina Melini, K. Ncama, Tugba Ozdal, José A. Pereira, António M. Peres, Renata Raina-Fulton, Michelle A. Sentanin, J. Simal-Gandara, Merve Tomas, Ana C.A. Veloso, Long Wu, Zhenbo Xu, Perihan Yolci-Omeroglu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::2164e42256ace0d55c4b0dc2661a76d1
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-819493-5.00017-0
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-819493-5.00017-0
Autor:
M. Esteki, Andrés Martín-Gómez, Maria Jose Cardador, J. Simal-Gandara, Lourdes Arce, Natividad Jurado-Campos
With globalization and complex distribution systems, the increase of food adulteration has become a significant concern for manufacturers, researchers, governments, and consumers. A collective approach is needed to identify all stakeholders in the fo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::eec4a583cb3d40c0efde66dd6efa06f9
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-819493-5.00008-x
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-819493-5.00008-x
Publikováno v:
Comprehensive reviews in food science and food safetyReferences. 18(2)
Deliberate adulteration of food products is as old as food processing and production systems. Food adulteration is occurring increasingly often today. With globalization and complex distribution systems, adulteration may have a far-reaching impact an
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.