Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"M. Endy Yulianto"'
Autor:
M. Endy Yulianto, Aghnisni Fadia Haya
The aim of the present study was determine optimum processing conditions and nanoemulsion formulation for the preparation of gingerol and shogaol nanoemulsion from ginger extract-based subcritical water. For this purpose, nanoemulsions were prepared
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4ceb724d731e55c8a29ed739454e4853
Publikováno v:
INTERNATIONAL CONFERENCE ON SCIENCE AND APPLIED SCIENCE (ICSAS) 2021.
Autor:
Eflita Yohana, Vita Paramita, M. Endy Yulianto, Haryo Pachusadewo, Nazaruddin Sinaga, M. Irfan Nugraha
Publikováno v:
THERMOFLUID X: 10th International Conference on Thermofluids 2019.
One of the tea processing that affects the quality of tea is the drying process. The tea drying process was simulated using CFD software to get temperature distribution of tea also determine the optimal value of velocity and temperature inlet. The te
Publikováno v:
Advanced Science Letters. 23:2530-2532
Publikováno v:
AIP Conference Proceedings.
Publikováno v:
Gema Teknologi. 20:80
Giovani Anggista , Ilyas Teguh Pangestu, Dwi Handayani, M. Endy Yulianto, Septi Kusuma, in this paper explain that the main part of ginger used is rhizome. Processed ginger products that can be developed are ginger oleoresin which contains components
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.