Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"M. Emin Erdem"'
Publikováno v:
The International Journal of Engineering and Science. 6:60-65
Publikováno v:
Journal of Aquatic Food Product Technology. 20:100-107
Proximate composition, cholesterol, and fatty acid content of brown shrimp (Crangon crangon L. 1758) harvested from the Sinop region of the Black Sea in Turkey was determined. Crude protein, lipid, moisture, and ash contents were 18.47 ± 0.09 g/100
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences and Nutrition. 59:635-642
Changes in fatty acid and amino acid composition in hot smoked sturgeon (Huso huso, L. 1758) were studied. The sturgeon was smoked for 20 min at 30 degrees C, followed by 90 min at 50 degrees C and 40 min at 80 degrees C. The palmitic acid (C16:0) an
Publikováno v:
Su Ürünleri Dergisi, Vol 23, Iss 3 (2006)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.