Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"M. Elvira Lopez-Caballero"'
Autor:
Daniel Rico, Irene Albertos, Oscar Martinez-Alvarez, M. Elvira Lopez-Caballero, Ana Belen Martin-Diana
Publikováno v:
Molecules, Vol 25, Iss 22, p 5260 (2020)
The growing interest from consumers toward healthy and nutritious products and their benefits for health has increased the consumption of whole and processed fish. One of the main problems of fish is the short shelf life, especially when it is proces
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e4b23676a6e4cfc803d8bbaaf2516f9
Autor:
Maria Pilar Montero Garcia, M. Carmen Gómez-Guillén, M. Elvira López-Caballero, Gustavo V. Barbosa-Cánovas
The search for better strategies to preserve foods with minimal changes during processing has been of great interest in recent decades. Traditionally, edible films and coatings have been used as a partial barrier to moisture, oxygen, and carbon dioxi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karina Oliveira Lima, Cristian Mauricio Barreto Pinilla, Ailén Alemán, M. Elvira López-Caballero, M. Carmen Gómez-Guillén, Pilar Montero, Carlos Prentice
Publikováno v:
Polymers, Vol 13, Iss 19, p 3331 (2021)
In this study, chitosan nanoparticles (CNPs) were prepared by the ionic gelation technique with tripolyphosphate (TPP), and the effect of CNP composition and physicochemical characteristics were evaluated. After the synthesis optimization, CNPs were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ba49794c91a8475fbc85e22a1388df1f