Zobrazeno 1 - 10
of 157
pro vyhledávání: '"M. El-Soda"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. El Soda, S. Awad
Publikováno v:
Encyclopedia of Dairy Sciences ISBN: 9780128187678
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3ee4eb02fe70a4b45cc4a6efcad9485e
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818766-1.00156-2
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818766-1.00156-2
Autor:
M. El Soda, S. Awad
Publikováno v:
Encyclopedia of Dairy Sciences ISBN: 9780128187678
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3a67dc89c8bac1e7e787dadcf15ec254
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818766-1.00233-6
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-818766-1.00233-6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of food protection. 53(2)
The intracellular peptide hydrolase activities of Leuconostoc species were determined using various aminopeptidase, dipeptidase, carboxypeptidase substrates, and casein. The activities were separated by disc gel electrophoresis. All strains had amino
Publikováno v:
Journal of food protection. 49(5)
Information concerning cell-wall associated proteinases of lactobacilli is limited. In Lactobacillus casei and Lactobacillus plantarum , presence of such proteinase is clearly shown. Differences between several strains were noticed. Higher cell-wall-
Autor:
M. El Soda
Publikováno v:
Journal of food protection. 49(5)
Much attention has been given recently to accelerated cheese ripening due to its numerous economic benefits. This review describes the different methods used to shorten the ripening period of cheese. Special attention is given to the new technologies
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S. Kandil, M. El Soda
Publikováno v:
Advances in Microbiology. :371-382
Lactic acid bacteria possess several interesting properties of great economic importance. Improvement and stabilization of these industrially important features are an active research area at the present time. The objectives of this work are to study