Zobrazeno 1 - 10
of 258
pro vyhledávání: '"M. Di Luccio"'
Publikováno v:
Alimentos e Nutrição, Vol 19, Iss 1, Pp 43-53 (2008)
Recentemente, a indústria de alimentos tem mostrado grande interesse em desenvolver novos produtos lácteos fermentados por microrganismos probióticos. Estes microrganismos têm a capacidade de manterem-se vivos no produto fermentado e sobr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b1a6e1cd8984127998cdc7236a35ea9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D H C Cortez, Márcio José Rossi, Juliano Vinícius Tosati, M. Di Luccio, Alcilene Rodrigues Monteiro, L. Scartazzini, Simone Hickmann Flôres, Miriam Dupas Hubinger
Publikováno v:
Journal of Food Science and Technology. 56:4045-4056
In this work, mint essential oil (MEO) was added into gelatin films and antifungal activity was evaluated. Five concentrations of MEO (0, 0.06, 0.13, 0.25, 0.38, 0.50% (g/g gelatin)) were incorporated into gelatin solutions. The films were prepared b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.