Zobrazeno 1 - 10
of 193
pro vyhledávání: '"M. Del Carlo"'
Publikováno v:
Phytopathologia Mediterranea, Vol 43, Iss 1 (2004)
Variations in the composition of berries, musts and wines in three groups of vines: 1. vines with foliar esca symptoms; 2. asymptomatic esca diseased vines; and 3. healthy vines, were studied in 2001 and 2002 in two “Trebbiano d’Abruzzo” vineya
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52043571e77a4f58a225884de9ce34bb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dario Compagnone, F. Di Ottavio, Manuel Sergi, Nomaphelo Ntshongontshi, M. Del Carlo, Denise Capoferri, Emmanuel I. Iwuoha
Publikováno v:
Talanta. 174:599-604
The aim of this work was to demonstrate the potentialities of the use of a molecularly imprinted (MIP) sensor coupled to a microextraction by packed sorbent (MEPS) strategy for the selective and sensitive detection of dimethoate in real samples. A di
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Novel oligopeptides based e-nose for food quality control: application to extra-virgin olive samples
Autor:
Angelo Cichelli, M. Di Martino, Alessia Pepe, G. C. Fusella, M. Del Carlo, Manuel Sergi, Marcello Mascini, C. Di Natale, Dario Compagnone, Giuseppe Martino
Publikováno v:
Quality Assurance and Safety of Crops & Foods. 6:309-317
The potential of an electronic nose to discriminate olive oil samples based on their sensory profiles is proposed. The e-nose was constituted by an array of seven quartz crystal microbalance sensors modified with Gold Nanoparticles (GNPs) conjugated