Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"M. Debut"'
Autor:
E. Le Bihan-Duval, Y. Jego, V. Gigaud, M. Debut, Cécile Berri, Michel J. Duclos, Elisabeth Baéza, Véronique Santé-Lhoutellier
Publikováno v:
Journal of Animal Science. 85:2005-2011
The structural and metabolic characteristics of the pectoralis major (P. major) muscle (i.e., breast muscle) and the quality of the resulting meat were studied in relation to breast muscle fiber development in broiler chickens. Six hundred birds orig
Autor:
N. Jehl, E. Le Bihan-Duval, Y. Jego, Cécile Berri, Cécile Arnould, Catherine Beaumont, M. Debut, Daniel Guemene, Elisabeth Baéza, Véronique Santé-Lhoutellier, Nadine Sellier
Publikováno v:
British Poultry Science
British Poultry Science, Taylor & Francis, 2005, 46 (5), pp.527-535
British Poultry Science, Taylor & Francis, 2005, 46 (5), pp.527-535
1. The aim of this study was to compare the behavioural and physiological responses to hanging and acute heat stress in three different chicken breeds. Chicks were obtained from a slow-growing French 'Label Rouge' line (SGL), a fast-growing standard
Autor:
N. Jehl, Y. Jego, Daniel Guemene, Catherine Beaumont, Cécile Berri, B Boutten, Nadine Sellier, Elisabeth Baéza, Cécile Arnould, M. Debut, E. Le Bihan-Duval
Publikováno v:
Poultry Science
Poultry Science, Poultry Science Association, 2003, 82, pp.1829-1838
Poultry Science, Poultry Science Association, 2003, 82, pp.1829-1838
The present study was aimed at estimating the genetic variability between lines of breast and thigh meat quality (pH decline, color, drip loss, and curing-cooking yield) by comparing a slow-growing French label-type line (SGL) and a fast-growing stan
Autor:
C, Berri, E, Le Bihan-Duval, M, Debut, V, Santé-Lhoutellier, E, Baéza, V, Gigaud, Y, Jégo, M J, Duclos
Publikováno v:
Journal of animal science. 85(8)
The structural and metabolic characteristics of the pectoralis major (P. major) muscle (i.e., breast muscle) and the quality of the resulting meat were studied in relation to breast muscle fiber development in broiler chickens. Six hundred birds orig
Autor:
Y. Jego, B Boutten, Elisabeth Baéza, Cécile Berri, E. Le Bihan-Duval, Nadine Sellier, Cécile Arnould, M. Debut, Véronique Santé-Lhoutellier, N. Jehl, Michel J. Duclos
Publikováno v:
British Poultry Science
British Poultry Science, Taylor & Francis, 2005, 46 (5), pp.572-579
British Poultry Science, Taylor & Francis, 2005, 46 (5), pp.572-579
1. Pectoralis major (P. major) muscle pH and meat quality traits were studied in relation to bird response to ante-mortem stress in three chicken lines: a fast-growing standard line (FGL), a slow-growing French 'Label Rouge' line (SGL) and a heavy li
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::32c54b28d1bd214d023ccbebe63b0eed
https://hal.inrae.fr/hal-02680216
https://hal.inrae.fr/hal-02680216
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.