Zobrazeno 1 - 10
of 171
pro vyhledávání: '"M. De Lamballerie"'
Autor:
P. Poinot, G. Arvisenet, J. Grua-Priol, C. Fillonneau, S. Mezaize, M. De Lamballerie, A. Le-Bail, C. Prost
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 27, Iss Special Issue 1, Pp S54-S57 (2009)
This work aimed at analysing bread extracts obtained under headspace and artificial mouth conditions in order to study the reactions responsible for bread flavour quality. Selected extraction conditions were first compared according to the odour and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6437a8cdc1114b3fa8ef1c59fc27b32e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Lancet Public Health
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. De Lamballerie-Anton1 anton@enitiaa-nantes.fr, Perron, J.1, Chapleau, N.1, Jung-Bourroux, S.
Publikováno v:
High Pressure Research. Mar-Jun2003, Vol. 23 Issue 1/2, p77. 4p.
Publikováno v:
Innovative Food Science & Emerging Technologies. 18:15-23
The effect of high-pressure treatment (350 MPa, 6 min, 20 °C) combined with sodium chloride (1.5–3.0%) and phosphates (0.25–0.5%) on the texture, water retention, color and thermal properties was assessed in pork meat batters. A principal compon
Publikováno v:
Innovative Food Science & Emerging Technologies. 16:155-162
The effects of High Pressure (HP) on the solubility, aggregation and sedimentation of calcium-supplemented soybean proteins present in soybean protein isolate (SPI), and protein fractions enriched in β-conglycinin and glycinin were analyzed in this