Zobrazeno 1 - 10
of 70
pro vyhledávání: '"M. De Caroli"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Durante, M.S. Lenucci, L. Gazza, F. Taddei, F. Nocente, G.E. De Benedetto, M. De Caroli, G. Piro, G. Mita
Publikováno v:
Innofoodmed2019 DIETA MEDITERRANEA, ALIMENTI FUNZIONALI E INNOVAZIONE, pp. 14–14, Bari, 13-15/03/2019
info:cnr-pdr/source/autori:M. Durante, M.S. Lenucci, L. Gazza, F. Taddei, F. Nocente, G.E. De Benedetto, M. De Caroli, G. Piro, G. Mita/congresso_nome:Innofoodmed2019 DIETA MEDITERRANEA, ALIMENTI FUNZIONALI E INNOVAZIONE/congresso_luogo:Bari/congresso_data:13-15%2F03%2F2019/anno:2019/pagina_da:14/pagina_a:14/intervallo_pagine:14–14
info:cnr-pdr/source/autori:M. Durante, M.S. Lenucci, L. Gazza, F. Taddei, F. Nocente, G.E. De Benedetto, M. De Caroli, G. Piro, G. Mita/congresso_nome:Innofoodmed2019 DIETA MEDITERRANEA, ALIMENTI FUNZIONALI E INNOVAZIONE/congresso_luogo:Bari/congresso_data:13-15%2F03%2F2019/anno:2019/pagina_da:14/pagina_a:14/intervallo_pagine:14–14
In questo lavoro, a partire da una matrice disidratata di zucca (Cucurbita spp), è stato estratto mediante CO2 supercritica (SC-CO2), un olio contenente l'intero complesso lipofilico (principalmente carotenoidi, tococromanoli, fitosteroli e acidi gr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::39b6bb2832aa3b72be6207d93ac87e6f
https://hdl.handle.net/11587/441865
https://hdl.handle.net/11587/441865
Publikováno v:
Journal of Instrumentation. 15:C03022-C03022
In this work we report a study on the influence of innovative pulsed stresses utilizing an UV laser and a homemade generator of magnetic field on radish seeds (Raphanus sativus L.) growth. We analysed the seed germination and seedling growth. The UV
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Durante, M.S. Lenucci, L. Gazza, F. Taddei, F. Nocente, G.E. De Benedetto, M. De Caroli, G. Piro, G. Mita
Publikováno v:
Food Factor Conference, pp. 25–25, Torremolinos-Málaga (Spain), 8-9 November 2018
info:cnr-pdr/source/autori:M. Durante, M.S. Lenucci, L. Gazza, F. Taddei, F. Nocente, G.E. De Benedetto, M. De Caroli, G. Piro and G. Mita/congresso_nome:Food Factor Conference/congresso_luogo:Torremolinos-Málaga (Spain)/congresso_data:8-9 November 2018/anno:2018/pagina_da:25/pagina_a:25/intervallo_pagine:25–25
info:cnr-pdr/source/autori:M. Durante, M.S. Lenucci, L. Gazza, F. Taddei, F. Nocente, G.E. De Benedetto, M. De Caroli, G. Piro and G. Mita/congresso_nome:Food Factor Conference/congresso_luogo:Torremolinos-Málaga (Spain)/congresso_data:8-9 November 2018/anno:2018/pagina_da:25/pagina_a:25/intervallo_pagine:25–25
The recent finding of nutrigenomics and the growing trend towards personalized nutrition encourage research directed towards innovative functional food development [1]. Dry pasta, coming widely and frequently in the Mediterranean diet, is considered
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::47e858bf32db2badd589fcd680e6b32a
http://www.cnr.it/prodotto/i/393989
http://www.cnr.it/prodotto/i/393989
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.