Zobrazeno 1 - 10
of 149
pro vyhledávání: '"M. Dassenakis"'
Publikováno v:
Biogeosciences, Vol 20, Pp 163-189 (2023)
Eight sediment cores from the coastal marine area of the western Saronikos Gulf have been analysed for grain size and geochemistry. The concentrations of eight metals (Al, Fe, Mn, Cu, Cr, Ni, Pb and Zn) were measured along with total organic carbon (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33b3cb2471e04ec798135b8e397db574
Autor:
V. Paraskevopoulou, A. Yfanti, O. Chalkiadaki, F. Botsou, G. Panagopoulou, E. Stathopoulou, C. Zeri, E. Tzempelikou, M. Dassenakis
Publikováno v:
Global NEST International Conference on Environmental Science & Technology.
Mercury (Hg) is an environmentally hazardous metal and a priority element in Mediterranean environmental monitoring. Hg is a priority pollutant in the main pieces of European legislation pertaining to the marine environment (the Marine Strategy Frame
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Complex formation is among the mechanisms affecting metal bioaccessibility. Hence, the quantification of organic metal complexation in food items is of interest. Organic ligands in solutions of environmental and/or food origin function as buffering a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::184648bd348a3144f5e40f35238e8106
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3020930
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3020930
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Sensitive electrochemical techniques were combined with photometric and chromatographic assays to characterize the organic matter, determine selected bioactive compounds, and evaluate antioxidant properties of popular coffee brews. Physicochemical pr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::67ba9b8761410cc3b8bbf8cb735d8e6c
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3009373
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3009373
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.