Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"M. Dantec"'
Publikováno v:
Food Quality and Preference
Food Quality and Preference, Elsevier, 2021, 92, pp.104120. ⟨10.1016/j.foodqual.2020.104120⟩
Food Quality and Preference, Elsevier, 2021, 92, pp.104120. ⟨10.1016/j.foodqual.2020.104120⟩
Emotions are an important component of our daily lives and contribute to behavior as well as general well-being. Foods are prominent sources of emotions (e.g. enjoyment, disgust…). One question that may arise in food research is how the different s
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::afac7596c856945e93e0a15cdb4d3924
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03450732
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-03450732
Publikováno v:
Food Quality and Preference. 98:104495
Publikováno v:
Appetite. 169:105530
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.