Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"M. Damodar Rao"'
Publikováno v:
World Journal of Microbiology and Biotechnology. 21:399-404
The quantitative effects of sugar concentration, nitrogen concentration, EDTA, temperature, pH and time of fermentation on ethanol production were optimized using a Box-Wilson central composite design (CCD) experiment. It was found that palmyra jagge
Publikováno v:
World Journal of Microbiology and Biotechnology. 19:523-526
The quantitative effects of temperature, pH and time of fermentation were investigated on simultaneous saccharification and fermentation (SSF) of ethanol from sago starch with glucoamylase (AMG) and Zymomonas mobilis ZM4 using a Box–Wilson central
Publikováno v:
World Journal of Microbiology & Biotechnology; Jul2003, Vol. 19 Issue 5, p523-526, 4p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.