Zobrazeno 1 - 10
of 142
pro vyhledávání: '"M. Courty"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of The Electrochemical Society. 169:070510
The introduction of aqueous superconcentrated electrolyte, namely Water-in-salt electrolytes (WiSE), reinvigorated the field of aqueous electrolyte for Li-ion batteries (LIB). The electrochemical stability window of water-based electrolyte was shown
Autor:
V. Baeten, S. Rigaud, Serge Pilard, Serge Bresson, Vincent Faivre, A. Lecuelle, M. El Hadri, F. Bougrioua, M. Courty
Publikováno v:
Food Chemistry
Food Chemistry, Elsevier, 2021, 363, pp.130319. ⟨10.1016/j.foodchem.2021.130319⟩
Food Chemistry, Elsevier, 2021, 363, pp.130319. ⟨10.1016/j.foodchem.2021.130319⟩
A high quality chocolate requires not only a shiny surface, a crunchy and pleasant texture, but also a proper resistance to blooming. All these characteristics are influenced by the physical and chemical properties of the components, which are direct
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. El Marssi, B. Asbani, Chokri Boudaya, M. Courty, Abdelilah Lahmar, J. Belhadi, Hamadi Khemakhem, F. Lawar, H. Kaddoussi, Bouchaib Manoun
Publikováno v:
Journal of Materials Science: Materials in Electronics
Journal of Materials Science: Materials in Electronics, Springer Verlag, 2018, 29 (21), pp.18640-18649
Journal of Materials Science: Materials in Electronics, Springer Verlag, 2018, 29 (21), pp.18640-18649
The ferroelectric lead-free Ba(1−x)CaxTi(1−x)(Li1/3Nb2/3)xO3−δ with x = 0.02 and x = 0.07 (BCLNTO2 and BCLNTO7) ceramics were elaborated by a conventional sintering process. The effects of Ca and (Li, Nb) contents in the BTO matrix on the stru
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f55ea88029e8eed07be740f2d91bdeb1
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01972216
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01972216
Autor:
Yaovi Gagou, J.-L. Dellis, Abdelilah Lahmar, M. El Marssi, H. Kaddoussi, B. Allouche, M. Courty, J. Belhadi, Hamadi Khemakhem
Publikováno v:
Solid State Communications. 201:64-67
Electrocaloric effect of lead-free Ba(Zr 0.1 Ti 0.9 ) 1− x Sn x O 3 ( x =0 and x =0.075) ceramics is investigated. In the composition x =0, the electrocaloric strength ( ξ ) was about 0.23 K mm/kV at Curie temperature. The incorporation of a small
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Courty, F. Bougrioua, A. Lambert, Vincent Faivre, Ouissam Abbas, Serge Bresson, M. El Marssi
Publikováno v:
Food chemistry. 267
Raman spectroscopy was used to characterize the polymorphs and liquid state of anhydrous milk fat, with emphasis placed on the thermal evolution of the ester carbonyl stretching modes (1800–1700 cm −1 ) and the comparative study of the Raman-acti
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.