Zobrazeno 1 - 10
of 1 303
pro vyhledávání: '"M. Constantin"'
Autor:
K. Haliot, V. Dubes, M. Constantin, M. Pernot, L. Labrousse, O. Busuttil, R. D. Walton, O. Bernus, J. Rogier, K. Nubret, P. Dos Santos, D. Benoist, M. Haïssaguerre, J. Magat, B. Quesson
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 11, Iss 1, Pp 1-14 (2021)
Abstract Modifications of the myocardial architecture can cause abnormal electrical activity of the heart. Fibro-fatty infiltrations have been implicated in various cardiac pathologies associated with arrhythmias and sudden cardiac death, such as arr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76eff719d6a548c0af2f856d9c17c0dd
Publikováno v:
eXPRESS Polymer Letters, Vol 14, Iss 1, Pp 63-76 (2020)
Poly(N-isopropylacrylamide-co-N-vinylpyrrolidone) (poly(NIPAAm-co-NVP)) with a co-monomer molar ratio in copolymer of 91.5/8.5 (NIPAAm/NVP) was synthesized as an interesting thermosensitive material possessing a sharp phase transition at 36 °C under
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/11f182eebcff4f56928905bcff6ebacb
Publikováno v:
European Psychiatry, Vol 64, Pp S263-S264 (2021)
Introduction ECT is an effective care with high level of recommendation. During the COVID19, new recommendations to protect patients and caregivers combined with the increasing use of medicines and medical devices (MD) for anesthesia, caused greater
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db8d95809bf9451b8a2f64d496ed4d5f
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 69, Iss 2, Pp e254-e254 (2018)
The basic chemical composition and the fatty acid (FA) profile of Uruguayan Colonia cheese, consumed in the Mercosur region, were determined. 24 cheeses from different dairy farms: 10 elaborated in autumn and 14 in spring, were analyzed. Those cheese
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6d1a1ec8941d49d69b7b9f7a7c53b41a
Autor:
S. Şt., BIRIȘ1, A.-M., CONSTANTIN2 marin.anamaria26@gmail.com, D., ANGHELACHE2 dragos1989anghelache@gmail.com, I., GĂGEANU2, D., CUJBESCU2, F., NENCIU2, I., VOICEA2, Gh., MATEI3, L. D., POPA4 nicoletaung@yahoo.com, M. F., DUȚU1, N., UNGUREANU1, T., ŻELAZIŃSKI5, L., PERIŞOARĂ1, G., FODOREAN2
Publikováno v:
INMATEH - Agricultural Engineering. 2022, Vol. 68 Issue 3, p747-756. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.