Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"M. Chisaguano"'
Publikováno v:
Clinical Nutrition. 36:S260
Autor:
C, Fernández-Ávila, R, Montes, A I, Castellote, A M, Chisaguano, M, Fitó, M I, Covas, D, Muñoz-Aguallo, K, Nyyssönen, H J, Zunft, M C, López-Sabater
Publikováno v:
Biomedical chromatography : BMC. 29(7)
In recent years it has been confirmed that the consumption of olive oil prevents the oxidation of biomolecules owing to its monounsaturated fatty acids (MUFA) and phenolic content. The main objective of the study was to develop an ultra-high-performa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.