Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"M. Chisaguano"'
Publikováno v:
Clinical Nutrition. 36:S260
Autor:
C, Fernández-Ávila, R, Montes, A I, Castellote, A M, Chisaguano, M, Fitó, M I, Covas, D, Muñoz-Aguallo, K, Nyyssönen, H J, Zunft, M C, López-Sabater
Publikováno v:
Biomedical chromatography : BMC. 29(7)
In recent years it has been confirmed that the consumption of olive oil prevents the oxidation of biomolecules owing to its monounsaturated fatty acids (MUFA) and phenolic content. The main objective of the study was to develop an ultra-high-performa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Choque-Delgado GT; Departamento Académico de Ingeniería de Industrias Alimentarias, Universidad Nacional de San Agustín de Arequipa, Arequipa, Perú. gchoqued@unsa.edu.pe., Condo-Mamani AR; Departamento Académico de Ingeniería de Industrias Alimentarias, Universidad Nacional de San Agustín de Arequipa, Arequipa, Perú., Quispe-Sucso MG; Departamento Académico de Ingeniería de Industrias Alimentarias, Universidad Nacional de San Agustín de Arequipa, Arequipa, Perú., Hamaker BR; Whistler Center for Carbohydrate Research and Department of Food Science, Purdue University, West Lafayette, IN, USA.
Publikováno v:
Plant foods for human nutrition (Dordrecht, Netherlands) [Plant Foods Hum Nutr] 2024 Dec; Vol. 79 (4), pp. 719-729. Date of Electronic Publication: 2024 Sep 09.
Autor:
Toapanta-Pinta, Paola, Vasco-Morales, Santiago, Céspedes-Granda, Sara, Sartorelli, Daniela Saes, Moisés, Elaine Christine Dantas
Publikováno v:
Nutrients; Feb2024, Vol. 16 Issue 4, p475, 15p
Autor:
Lin, Chunxiu, Lin, Yugui, Wang, Shunhe, Wang, Jialiang, Mao, Xuhua, Zhou, Yonghua, Zhang, Hao, Chen, Wei, Wang, Gang
Publikováno v:
Food & Function; 1/7/2024, Vol. 15 Issue 1, p236-254, 19p
Autor:
Collaguazo Fiallo, Leonardo Vicente, Guffantte Noriega, Cristian Rafael, Moreno Duchicela, Kevin Vicente, García Arrieta, Ney Kevin
Publikováno v:
Tesla Revista Científica; ene-jun2024, Vol. 4 Issue 1, p1-10, 10p
Publikováno v:
ESPOCH Congresses: The Ecuadorian Journal of S.T.E.A.M.; 2023, Vol. 3 Issue 1, p121-138, 18p