Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"M. Ching-Lee"'
Autor:
Stelios Viazis, E. Hannapel, A. Folley, J. Harrang, K. Lamba, V. Greene, Hillary Booth, Thai-An Nguyen, M. Ching-Lee, L. Shade, K. E. Heiman Marshall, Laura Whitlock, A. Classon, Karen P. Neil
Publikováno v:
Epidemiology and Infection. 147
A cluster of Salmonella Paratyphi B variant L(+) tartrate(+) infections with indistinguishable pulsed-field gel electrophoresis patterns was detected in October 2015. Interviews initially identified nut butters, kale, kombucha, chia seeds and nutriti
Autor:
P. Kitsutani, Paul V. Effler, H. He, Kate Gaynor, Rebecca Y. Kanenaka, D. Boxrud, Eric D. Mintz, M. Ching-Lee, S. Wedel, D. Jennings, H. Yoshida, Pavani K. Ram, N. Tosaka, Sarah Y. Park, Michele Nakata, R. Colindres
Publikováno v:
Epidemiology and infection. 137(3)
SUMMARYDuring 22–24 August 2004, an outbreak ofShigella sonneiinfection affected air travellers who departed from Hawaii. Forty-seven passengers with culture-confirmed shigellosis and 116 probable cases who travelled on 12 flights dispersed to Japa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Heiman Marshall KE; Division of Foodborne, Waterborne, and Environmental Diseases, Centers for Disease Control and Prevention, Atlanta, Georgia, USA., Booth H; Oregon Public Health Division, Portland, OR, USA., Harrang J; Food Safety Program, Oregon Department of Agriculture, Salem, OR, USA., Lamba K; Infectious Disease Branch, California Department of Public Health, Richmond, CA, USA., Folley A; Disease Outbreak Control Division, Hawaii State Department of Health, Honolulu, HI, USA., Ching-Lee M; Disease Outbreak Control Division, Hawaii State Department of Health, Honolulu, HI, USA., Hannapel E; Epidemiology Section, Georgia Department of Public Health, Atlanta, Georgia, USA., Greene V; Division of Public Health, North Carolina Department of Health, Raleigh, NC, USA., Classon A; Division of Foodborne, Waterborne, and Environmental Diseases, Centers for Disease Control and Prevention, Atlanta, Georgia, USA., Whitlock L; Division of Foodborne, Waterborne, and Environmental Diseases, Centers for Disease Control and Prevention, Atlanta, Georgia, USA., Shade L; Center for Food Safety and Applied Nutrition, Food and Drug Administration, College Park, MD, USA., Viazis S; Center for Food Safety and Applied Nutrition, Food and Drug Administration, College Park, MD, USA., Nguyen T; Division of Foodborne, Waterborne, and Environmental Diseases, Centers for Disease Control and Prevention, Atlanta, Georgia, USA., Neil KP; Division of Foodborne, Waterborne, and Environmental Diseases, Centers for Disease Control and Prevention, Atlanta, Georgia, USA.
Publikováno v:
Epidemiology and infection [Epidemiol Infect] 2018 Oct 08; Vol. 147, pp. e20. Date of Electronic Publication: 2018 Oct 08.