Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"M. Chan Sun"'
Autor:
Yashvee Dunneram, M. Chan Sun, Vidushi S. Neergheen-Bhujun, Zaina Bibi Ruhomally, Ravindra Boojhawon
Publikováno v:
South African Journal of Botany. 129:91-99
The magnitude of non-communicable diseases epidemic in Mauritius heralds the need for increased attention. One of the key strategies includes the optimal use of nutritionally and medicinally rich indigenous crops, as a means of curbing the impact of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Chan Sun, A. Majumdar, J. Kithinji, A. Sreedevi, C. Jennings, Y. Olando, J. Mbuthia, R. Pk, K. Zatonska, H. Gray, K. Tibazarwa
Publikováno v:
Global Heart. 13:497-498
Autor:
A. Mazumdar, H. Gray, K. Tibazarwa, M. Chan Sun, J. Kithinji, K. Zatonska, R. Pk, C. Jennings, Y. Olando, A. Sreedevi, J. Mbuthia
Publikováno v:
Global Heart. 13:461-462
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Chan Sun, J.D.S. Frédéric
Publikováno v:
Global Heart. 13:480
Autor:
M. Chan Sun
Publikováno v:
Global Heart. 13:480
Publikováno v:
Nutrition & Food Science. 39:251-259
PurposeWith the increasing rise in obesity and diabetes in Mauritius, the school food environment in Mauritius is becoming a major concern. No study in Mauritius has so far examined the perspective of school head teachers pertaining to food items sol
Publikováno v:
Nutrition & Food Science. 33:208-212
The present work focuses on the assessment of the level of hygiene practices among people involved in the preparation, cooking and serving of foods as well as the quality of foods offered for sale in secondary school canteens in four different urban
Publikováno v:
Nutrition & Food Science. 34:203-205
Using a questionnaire, assesses the hygienic practices of a group of 50 street food vendors in Mauritius. The findings showed that generally, food vendors were quite aware of hygienic conditions, which have to be respected while handling and preparin