Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"M. Chambault"'
Autor:
Arnaud Thomas, Pascal Schlich, L. Dreyfuss, A. Knippertz, M. Chambault, C.C. Gilbert, Ana Patricia Silva, S. Henneberg, Eliza Kostyra, A. Hegyi, Stefanie Kremer
Publikováno v:
Food Research International
Food Research International, 2017, 99 (Part 1), pp.426-434. ⟨10.1016/j.foodres.2017.05.035⟩
Food Research International, 99(1), 426-434
Food Research International 99 (2017) 1
Food Research International, 2017, 99 (Part 1), pp.426-434. 〈10.1016/j.foodres.2017.05.035〉
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Food Research International, 2017, 99 (Part 1), pp.426-434. ⟨10.1016/j.foodres.2017.05.035⟩
Food Research International, 99(1), 426-434
Food Research International 99 (2017) 1
Food Research International, 2017, 99 (Part 1), pp.426-434. 〈10.1016/j.foodres.2017.05.035〉
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
The idea of having untrained consumers performing Temporal Dominance of Sensations (TDS) and dynamic liking in the same session was recently introduced (Thomas, van der Stelt, Prokop, Lawlor, & Schlich, 2016). In the present study, a variation of the
Autor:
M. Chambault, S. Thomas
This chapter aims to provide a rapid overview of the main explicit, quantitative and qualitative approaches, which, sometimes combined, are used by consumer researchers to capture consumers' perceptions, interaction, and experience with product packa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7afee4365fdfa1e7d19cbf49851c7809
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100356-5.00007-3
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100356-5.00007-3
Autor:
C. Barnes, M. Bradley, P. Burgess, M. Chambault, P.J. Clarkson, A. Dean, E. Fulcher, J. Goodman-Deane, K.G. Grunert, M. Niedziela, C. Spence, S. Spinelli, S. Thomas, G. Trufil, S. Waller, D. Wiggins, A. Yoxall
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::2bc0a10ed672a3b39aea8ec40fc2101a
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100356-5.01002-0
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100356-5.01002-0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.