Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"M. Carlosama-Yepez"'
Autor:
J. C. Zúñiga Paredes, Luis A. Ramos, P. Ruales, C. Moreno, M. Carlosama-Yepez, José Luis Guil-Guerrero
Publikováno v:
Journal of Animal and Feed Sciences. 26:293-302
Autor:
José Luis Guil-Guerrero, M. Carlosama-Yepez, C. Moreno, P. Ruales, Luis A. Ramos, J.C. Zúñiga-Paredes
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology. 220:121-135
Livestock health is a worldwide issue because of the expected rise in meat demand in the coming years, with a consequent intensification of animal-production systems. As these systems extensively administer antibiotics, use is expected to increase sh
Autor:
Luis A. Ramos, P. Ruales, M. Carlosama-Yepez, José Luis Guil-Guerrero, C. Moreno, J.C. Zúñiga-Paredes
Publikováno v:
Agronomy Journal. 108:1759-1774
Autor:
José Luis Guil-Guerrero, Luis A. Ramos, J.C. Zúñiga-Paredes, C. Moreno, P. Ruales, M. Carlosama-Yepez
Publikováno v:
Livestock Science. 189:32-49
This review characterizes the antimicrobial potential of agricultural by-products from tropical countries, assessing their suitability as substitutes for antibiotics in animal-production farms. This study responds to an increasing trend in the use of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Critical Reviews in Food Science & Nutrition; 2020, Vol. 60 Issue 8, p1388-1416, 29p
A comprehensive review of bioactive peptides obtained from animal byproducts and their applications.
Autor:
Bechaux, Julia, Gatellier, Philippe, Le Page, Jean-François, Drillet, Yoan, Sante-Lhoutellier, Véronique
Publikováno v:
Food & Function; Oct2019, Vol. 10 Issue 10, p6244-6266, 23p