Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"M. Braidot"'
Publikováno v:
Porcine Health Management, Vol 10, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract Background Several surveys conducted at slaughter sites have highlighted that gastric lesions are a widespread issue in fattening pigs, mainly due to feeding regimes. Diets with small particle sizes and low fibre contents guarantee high dige
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/388bdb3a3f7144d2b526dded386fd470
Publikováno v:
Animal, Vol 18, Iss 5, Pp 101149- (2024)
Residual feed intake (RFI), a widespread index used to measure animal feed efficiency, is influenced by various individual biological factors related to inter-animal variation that need to be assessed. Herein, 30 Simmental bulls, raised under the sam
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/681f8fed98fe483ebe2d77d2f23a8708
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Spanghero M; Department of Agricultural, Food, Environmental and Animal Sciences, University of Udine, Via Sondrio, 2/A, 33100, Udine, Italy., Braidot M; Department of Agricultural, Food, Environmental and Animal Sciences, University of Udine, Via Sondrio, 2/A, 33100, Udine, Italy. matteo.braidot@uniud.it., Orioles M; Department of Agricultural, Food, Environmental and Animal Sciences, University of Udine, Via Sondrio, 2/A, 33100, Udine, Italy., Sarnataro C; Department of Agricultural, Food, Environmental and Animal Sciences, University of Udine, Via Sondrio, 2/A, 33100, Udine, Italy., Pividori I; Department of Agricultural, Food, Environmental and Animal Sciences, University of Udine, Via Sondrio, 2/A, 33100, Udine, Italy., Romanzin A; Department of Agricultural, Food, Environmental and Animal Sciences, University of Udine, Via Sondrio, 2/A, 33100, Udine, Italy.
Publikováno v:
Porcine health management [Porcine Health Manag] 2024 Nov 22; Vol. 10 (1), pp. 53. Date of Electronic Publication: 2024 Nov 22.