Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"M. Ben Bati"'
Publikováno v:
Animal, Vol 7, Iss 6, Pp 940-947 (2013)
Oxalic acid (OA) is a secondary compound occurring in a wide range of plants consumed by ruminants, especially in saline lands or in arid and semi-arid regions. However, its impact on the rumen microbial community and its changes over time, as well a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c117823bd8024def8d41007ae5be735c
Autor:
Pierre Taberlet, B. Boulanouar, Delphine Rioux, Mustapha Ibnelbachyr, M. Ben Bati, Mouad Chentouf, Badr Benjelloun, François Pompanon, B. El Amiri
Publikováno v:
Small Ruminant Research. 98:201-205
The present study characterizes the mitochondrial DNA diversity of Moroccan goats. 150 goats of different phenotypic entities were sampled over four geographic regions covering most of the Moroccan territory and the HVI segment of their mitochondrial
Autor:
Gonzalo Hervás, David R. Yáñez-Ruiz, Álvaro Belenguer, M. Ben Bati, Pilar Frutos, Pablo G. Toral
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
Animal, Vol 7, Iss 6, Pp 940-947 (2013)
instname
Animal, Vol 7, Iss 6, Pp 940-947 (2013)
8 páginas, 1 figura, 5 tablas.--Received 10 July 2012; Accepted 20 November 2012; First published online 8 January 2013.
Oxalic acid (OA) is a secondary compound occurring in a wide range of plants consumed by ruminants, especially in saline la
Oxalic acid (OA) is a secondary compound occurring in a wide range of plants consumed by ruminants, especially in saline la
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::bbac4336cd81afa42dcba6486cd38bb9
http://hdl.handle.net/10261/75510
http://hdl.handle.net/10261/75510
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.